Nogometašice se plasirale na županijsko

0
816

Ženski futsal

Patricija Fagnjen u finalnoj utakmici zabila dva gola

Prvi ovogodišnji plasman na županijsko natjecanje osvojile su naše nogometašice na međuopćinskom natjecanju u futsalu, održanom 18. 11.  u Križevcima. Naša vatrena ekipa u prvoj je utakmici savladala ekipu OŠ Ljudevita Modeca iz Križevaca s rezultatom 1:0, a gol za nas zabila je sedmašica Ela Blagaj.  U drugoj utakmici, za finale smo igrali  s ekipom OŠ “Vladimir Nazor” Križevci. U utakmici s Nazorom gol je zabila naša petašica Patricija Fagnjen. Ta je utakmica završila rezultatom 1:1 a penali su odlučili o pobjedniku te je utakmica završila u našu korist  rezultatom 2:1.

Bile smo presretne kad je Patricija Fagnjen, drugi uputa ubacila gol u mrežu ekipe Nazora. Ovaj puta zabila je  iz penala, a naša golmanica Marta Kurtanjek uspješno  obranila penal. Veseo je bio i naš mentor Saša Šikić koji je skakao od sreće i sve nas je grlio kad je naša golmanica obranila penal.

Naše veselje pokvarilo je jedino to što su nam je dio gledatelja s tribina  vikao „uuuuuuu“  kad smo dobivale medalje.

Sastav ekipe: Valentina Augustinović, Ela Blagaj, Patricija Fagnjen, Matea Ferenčak, Tea Franjčević, Helena Kurtanjek, Marta Kurtanjek, Nina Mikec,  Monika Srbljinović i Mihaeala Šantić /Nina Mikec, 8. c, foto: Saša Šikić/

nogometasice-la