Košarkašice osvojile broncu

0
726

Županijsko natjecanje

Naše košarkašice osvojile su treće mjesto na Županijskom natjecanju u košarci. Natjecanje je održano u srijedu (17.2.) u Koprivnici. Konkurencija našoj ekipi bile su košarkašice OŠ „Braća Radić“ iz Koprivnice i ekipa iz OŠ Franje Viktora Šignjara iz Virja.

– Koprivničanke su pobijedile, a košarkašice Virja bile su druge, no mi nismo nezadovljne rezultatom. Ponosne smo što smo tako daleko stigle – rekla nam je Karla Fagnjen, učenica 7.b. Ona će ovo natjecanje zapamtiti i po tome što je završila na odjelu hitne pomoći koprivničke bolnice. Naime, na samom početku druge četvrtine Karla se spotaknula preko noge jedne koprivničke košarkašice, pala na lijevu ruku i ozlijedila zglob. Kako je bol bila snažna prevezena je u bolnicu.  – Srećom rendgenska snimka pokazala je da kost nije pukla i sve je dobro završilo. Još malo boli, ali do slijedećeg treninga bit će sve uredu – rekla nam je Karla.

Za našu ekipu igrali se još i : Marina Širjan (7.a), Valerija Kos (7.a), Emanuela Črnec (7.a), Jasmina Funtak (7.b), Marija Jelak 7.b, Sofija Fagnjen (8.b), Karolina Šok, kapetanica (8.b), Valentina Augustinović (5.b), Patricija Fagnjen (5.b), Josipa Mikec (4.b) i Melani Santo (4.r). Mentor ekipe – Saša Šikić. /Sofija Fagnjen, 8.b/