Učitelji: Dijelovi “Čepove škole” vulgarni

0
1241


UČITELJI: DIJELOVI “ČEPOVE ŠKOLE” VULGARNI

IMG_0140
Hitna pomoć – učenici 8. a i razrednica Lucija Benko

Svojom veselom maskiranom povorkom (4.3.), u sklopu manifestacije “Mačkare v Orehovcu”, zaustavili smo promet na državnoj cesti kroz Orehovec, i iz kuća izvukli stanovnike iz središta Svetog Petra Orehovca koji su nas promatrali u našoj šetnji od škole do pošte.

A imalo se što i vidjeti. Bilo je u povorci beba, kauboja, indijanaca, pačića, lego kockica, Pinokija, radnika, pacijenata, medicinskog osoblja, vještica…

Uz ravnatelja (Damjana Kurtanjeka), zabavni program u Vatrogasnom domu vodila je političarka Ingrid Antičević (Veronika Puškar), ali na hrvatskom, a da je svi prepoznaju na leđima je imala natipis „Pipl mast trast as“ .

Načelnik Franjo Poljak nagradio je najmaskiranu grupu - učenici 2. razreda PŠ Fodrovec s razrednicom Lidijom Marinković
Načelnik Franjo Poljak nagradio je najmaskiranu grupu – učenici 2. razreda PŠ Fodrovec s razrednicom Lidijom Marinković

Na pozornici su se izredali brojni izvođači. Učenici iz PŠ Fodrovec izveli su čak tri točke. Zatim su nastupili učenici PŠ Miholec, učenici PŠ Bočkovec, učenici drugog i trećeg razreda matične škole, osmaš Fabijan Lončar, te učenici 5. c. Posljednji su nastupili učenici 8. c. Oni su izveli igrokaz „Čepova škola“, koji je napisao Fabijan Lončar, a režirao Tomislav Srbljinović. Svojim su nas igrokazom osmaši nasmijali, no, od učitelja su dobili kritike „ kako su neki dijelovi igrokaza bili vulgarni“.

Najmaska Ana Jelak - Charlie Chaplin
Najmaska Ana Jelak – Charlie Chaplin

 

 

Za najbolju pojedinačnu masku izabrana je Ana Jelak, 8.b, a najbolja maskirana grupa bili su učenici drugog razreda PŠ Fodrovec – pačići.

Njima, kao i mještanki Valentini Miklečić, koja je po ocjeni žirija kušača pripremila najbolje krafne, plakete Turističke zajednice Općine Sveti Petar Orehovec dodijelio je načelnik Općine Franjo Poljak. /Karla Senko, 7.b; fotografije: S.L./

 

Na čelu kolone Darko Višak i Saša Šikić
Na čelu kolone Darko Višak i Saša Šikić
Bočkovečke lego kockice
Bočkovečke lego kockice
Radnici u štrajku
Radnici u štrajku
Učenici PŠ Fodrovec i učiteljica Mirjana Mekovec
Učenici PŠ Fodrovec i učiteljica Mirjana Mekovec
Vesela kaubojka je i pucala
Vesela kaubojka je i pucala
IMG_0085
Dama- učiteljica Dubravka Kos i kauboj- Sandi Štimac
Učenici PŠ Miholec oduševili su publiku odličnim nastupom
Učenici PŠ Miholec oduševili su publiku odličnim nastupom