HomeStilLjubavne intrige u našoj školi

Ljubavne intrige u našoj školi

Tračerica javlja

LJUBAVNE INTRIGE U NAŠOJ ŠKOLI

Detalj s panoa u povodu Valentinova
Detalj s panoa u povodu Valentinova

Prekinuta je jedna dugogodišnja veza, a ima i ljubavnih trokuta, pa i četverokuta

Ruže, medek koji pjeva pjesmu „Prvi poljubac“ Halida Bešlića, čokolade,
samo su neki od poklona koje su si međusobno darivali zaljubljeni u našoj školi u povodu Valentinova. Praznik zaljubljenih, ali i nedavno pročitana knjiga Jackpot u kojoj sam čitala o ljubavnim trokutima i četverokutima potaknuli su me da napišem koju riječ i o ljubavnoj situaciji u našoj školi.

IMG_2319Ljubavni jadi uzavreli su kao u loncu baš nekoliko dana uoči Valentinova. Situacija je pogotovo dramatična među osmašima. Prekinuta je jedna dugogodišnja veza, za koju su već znali svi učenici, pa i cjelokupno osoblje škole. Ima tu kao i u Jackpotu i trokuta i četverokuta, naravno ljubavnih, a kome će se na kraju uspjeti iskoprcati iz tih zamršenih geometrijskih tijela i postati samo običan zaljubljeni par doznat će se valjda do završetka osmog razreda. No, možda parove i ne uspijemo vidjeti na školskim hodnicima, jer, kako doznajemo, kod nekih zaljubljenih u igri su i cure iz drugih škola. Ptičica tračerica dojavila mi je da uglavnom naši sportaši zavode cure iz drugih škola.

A dok neki simpatije traže u drugim školama, jedan dečko, u našoj školi već poznat IMG_2320po nazivom „srcolomac“ i dalje je aktivan samo u našoj školi. Svi primjećuju da se u posljednje vrijeme zasitio hrvanja sa svojim najboljim prijateljem. Umjesto hrvanja, koje se najčešće odvijalo pod odmorima u knjižnici, “srcolomac” sad svojim zavodničkom osmijehom masovno zavodi cure u našoj školi. Vjerujemo da nema cure s kojom nije pokušao nešto „iskemijati“, a kruži priča da je za prošlo Valentinovo poklon kupio dvjema simpatijama istih imena. Priča se i da su imenjakinje dobile iste poklone. Navodno se nisu ni porječkale zbog istih poklona.

Ispričala sam vam samo dio ljubavnih zapleta iz naše škole. Ima ih još dosta, ali ima i nas slobodnih, koji u iščekivanju svog princa na bijelom konju promatramo tko zbog ljubavi plače i zbog ljubavi pati, pa smo na neki način i sretni što smo sami. /Ana-Marija Ferenčak, 8.a; fotografije: Mateja Zajec/

Must Read