HomeO namaFodrovčani se pobrinuli i za zakusku

Fodrovčani se pobrinuli i za zakusku

Božićna priredba

FODROVČANI SE POBRINULI I ZA ZAKUSKU

Dojmljiva čestitka na kraju priredbe
Dojmljiva čestitka na kraju priredbe

Božićna priredba ove se školske godine održala (20. 12. 2013.) u  Fodrovcu, pred brojnom publikom, u posve ispunjenom Vatrogasnom domu. Program su besprijekorno vodile učenice 8.b: Ivana Blagaj i Ivana Jelak. Nastupali su svi, od predškolaca do samih učitelja, a trema svih izvođača mogla se “namirisati”, no, nije bilo previše pogrešaka.

Izvođači igrokaza iz nižih razreda publiku su, osim izvedbom, zadivili i krasnim kostimima, a svi su bili oduševljeni i nastupom bivšeg učenika Ivana Mekovca. On je pjevao Bijeli Božić, pjesmu Crvene jabuke, a njegova sestra Terezija publiku je osvojila izvedbom pjesme Božić dolazi.

Nastup učiteljskog zbora
Nastup učiteljskog zbora

Priredba je završila nastupom učiteljskog zbora u sastavu: Emina Baričević, Ljiljana Picig, Nataša Tumpak-Brčić, Lidija Marinković, Mirjana Mekovec, Marija Kajganić i Kristina Dubravec, uz muzičku pratnju učitelja Darka Kožara.

Ugodno iznenađenje na priredbi bila je zakuska (kolači, grickalice, kuhano vino i čaj), za koju su se pobrinuli domaćini, učitelji i roditelji PŠ Fodrovec. /Lucija Hrg, 8.a; fotografije: Darko Višak/

Kostimirani izvođači
Kostimirani izvođači

Must Read