Dojmovi učenika nakon prvog sata tjelesnog u novoj sportskoj dvorani

0
580

Anketirali smo učenike 5. i 8. b

Nakon godina iščekivanja učenici naše škole jučer su prvi puta imali tjelesni odgoj u novoj sportskoj dvorani. S učenicima 5. i 8. b razgovarali smo nakon njihovog prvog sata tjelesnog u dvorani i pitali ih za dojmove.

Podsjetimo naša sportska dvorana svečano je otvorena ljetos, ali zbog poplave su djelomično oštećeni parketi te je trebalo izvršiti potrebne popravke. /Marta Ban, 8. b; foto: Saša Šikić, Valerija Puškar, S. L./

VALERIJA PUŠKAR, 8. b: Dvorana je prekrasna. Osobno mi je jako važno što u dvorani imamo svlačionice i ne moramo se više gurati po zahodima da se presvlačimo.

MIHAEL BILJAN, 8. b: Bilo nam je jako lijepo na prvom satu u dvorani, ali smo uočili da se lopta dobro ne odbija.

MARTA BAN, 8. b: U usporedbi s hodnikom u kojem smo prije imali tjelesni,  nova dvorana sad mi izgleda svemirski ogromna.

MARTIN TREMSKI, 8. b: U tako velikoj dvorani sad ćemo imati prilike raditi neke vježbe koje prije nismo mogli, a meni je najdraže što u dvorani možemo igrati i nogomet.

MIHAELA JELAK, 8. b: Ova velika i lijepa dvorana omogućava nam da napokon imamo i mjesto za održavanje priredbi.

KARLO BLAGAJ, 5. b: Baš je dobar osjećaj igrati nogomet u dvorani. Bilo nam je toplo i nismo morali loptu tražiti u jarku kao kad nogomet igramo vani.

IVAN BILJAN, 5. b: U dvorani su i tribine pa sad publika koja želi pratiti neku našu utakmicu ili natjecanje može sjediti.

GABRIELA MEKOVEC, 5. b: Bilo je baš dobro na prvom satu. Imali smo jako puno prostora za izvođenje vježbi i to mi bilo je neobično.

MISLAV MATOIĆ, 5. b: Meni je dvorana jako lijepa. Mislim da je ljepša od one u Križevcima.

ANTONIA BEDOIĆ, 5. b: Znalo se dešavati da smo kasnili na sat zbog presvlačenja u zahodima. Sad toga više neće biti jer imamo svlačionice.