Tragedija srećom izbjegnuta, a policija utvrđuje tko je oštetio glavni elektro ormar naše sportske dvorane

0
306

Nepoznati počinitelji prevrnuli su i sve kontejnere oko škole

Nepoznate osobe oštetile su tijekom proteklog vikenda glavni elektro ormar u kojem su pohranjeni kablovi za napajanje naše nove sportske dvorane električnom energijom. Od našeg domara Marijana Kosa, doznali smo da je ovaj vandalski čin mogao je završiti i tragično  jer osim što je oštećen plastični elektro ormar vandali su na dva mjesta oštetili i zaštitni omotač na dva kabla.

Tragedija je srećom izbjegnuta, a materijalnu štetu utvrdit će policija koju je danas ujutro, odmah po dolasku u školu, pozvao ravnatelj Stjepan Lučki. Policija će ispitati i tko je odgovoran za rušenje kontejnera u školskom dvorištu, ali i kontejnera u cijeloj ulici.

Valja napomenuti da je ovo drugi vandalski čin u dvorištu naše škole u nekoliko mjeseci. Naime, u vrijeme održavanja manifestacije Petrovo netko je iščupao i oštetio prometni znak, oštetio ukrasni bicikl s cvijećem u vrtu, razbacao cvijeće s prozora, oštetio plastične kante za otpad te instalacije od guma koje su načinili učenici škole. /Ines Martinek, 6. a; foto: S. L. /