Lucija Tinodi, pobjednica natjecanja u čitanju naglas, posebne pohvale Luki Hubini

0
332

Četiri učenici dijele prvo mjestu u kategoriji četvrtih razreda

Lucija Tinodi, učenica 5.b, pobjednica je natjecanja u čitanju naglas u kategoriji petih razreda, a posebno priznanje povjerenstvo upućuje Luki Hubini, učeniku 5.a. Lucija je u jednoj minuti pročitala 151 riječ (739 znakova) i imala je samo jednu grešku. Luka je također imao samo jednu grešku, a pročitao je 141 riječ (683 znaka). Povjerenstvo smatra da je Luka posebnu pohvalu zaslužio jer je njegovo čitanje bilo vrlo izražajno.

U kategoriji četvrtih razreda prvo mjesto dijele čak četiri učenice: Lucija Tremski, Tea Filipašić, Doris Sokolić i Lara Franjčević. Sve one imale su samo 1 grešku, a pročitale  su 104 riječi (535 znakova).

Natjecanje u čitanju naglas – natjecatelji iz 4. razreda

Natjecanje je održano danas u školskoj knjižnici, a povod je bio Mjesec hrvatske knjige. Članice povjerenstva bile su učiteljice: Marina Golec, Dubravka Kos, Blaženka Svoboda i Nataša Tumpak Brčić.

Petaši su čitali ulomak iz knjige “Mama je kriva za sve” Zorana Pongrašića, a četvrtaši ulomak iz knjige “Filip, dječak bez imena” Ante Gardaša. Na natjecanju je sudjelovalo 12 učenika petih razreda i 8 četvrtaša. /knjižničarka Stojanka Lesički, foto: S. L./

Natjecanje u čitanju naglas – natjecatelji iz 5. a