Maturanti  Alexandrije slavili u park šumi Vedea

0
131

U našem gradu Alexandriji nagrađuju se učenici  koji se svakim danom trude biti bolji i žele postići što bolje rezultate u školi. Mjesec svibanj svake godine je poseban za maturante našeg grada.

Kao i svake godine, učenici šest srednjih škola u Aleksandriji prodefilirali su 30. svibnja ulicama grada, počevši od škola u kojima su se školovali pa do park šume Vedea. Tamo su s njima ovaj poseban trenutak obilježili i njihovi roditelji, bake, djedovi i prijatelji.

Ove godine više od 370 učenika iz Aleksandrije je u Vedea parku proslavilo Dan mature. Općina je čestitala maturantima iz 5 srednjih škola u Aleksandriji i dodijelila nagrade za 17 najboljih.  U školi “Mihai Eminescu” najbolji su bili : Drăghici Octavian Gabriel, Groseanu – Lungu Teodora Eva i Preda Daria Marina. Čestitamo im!

Dan mature poseban je trenutak u životima učenika jer mladima otvara nove horizonte i priprema ih za novu fazu u životu. Budući da vrijeme ne staje, već brzo prolazi, svim maturantima želimo puno uspjeha u svemu što rade i neka to bude najbolje putovanje u njihovim životima! /Autor : Grasa Cătălin, 6 A; Foto: Valentin Dobre , 8 A/

Originalni članak objavljen je u digitalnom školskom listu MEDIA GENER@TION