HomePovećaloMinistar Radovan Fuchs novinarskoj grupi poklonio 19 prijenosnih računala

Ministar Radovan Fuchs novinarskoj grupi poklonio 19 prijenosnih računala

Radovan Fuchs, ministar znanosti odgoja i obrazovanja  u petak (27. 5.) je  darovao čak 19 prijenosnih računala novinarskoj grupi naše škole uz napomenu da on ispunjava svoja obećanja. Podsjetimo, ta se napomena odnosila na obećanje izrečeno prilikom posjeta našoj školi u prosincu 2021. No, ministar je iznenadio novinare doniravši po jedno računalo za svakog člana novinarske skupine.

Na vrijednoj donaciji ministru Fuchsu u ime članova novinarske grupe zahvalila je šestašica Nika Šantić, istaknuvši da će novinarskoj grupi ova donacija biti dodatan poticaj u daljnjem radu. Ministru se zahvalio i ravnatelj Stjepan Lučki, napomenuvši da ga očekuje na otvorenju školske sportske dvorane.

Ministar je našim novinarima poželio puno uspjeha, a uspješan rad poželio je i filmskoj grupi. Naime, članica filmske grupe Valerija Puškar predstavila je  novi film “Na gospodarstvu”, nakon čega su svi prisutni  pogledali isječak iz filma o našem učeniku Franu Košutiću.

Susret s ministrom održan je u školskoj knjižnici, a uz ministra Fuchsa prisutni su bili i župan Darko Koren te njegovi suradnici i načelnik Općine Franjo Poljak. /Uredništvo; foto: S. L. /

Ministar Radovan Fuchs, načelnik Općine Franjo Poljak i članica novinarske grupe Nika Šantić
Župan Darko Koren, ministar Radovan Fuchs i načelnik Općine Franjo Poljak
Filmašica Valerija Puškar predstavila je ministru novi film “Na gospodarstvu”

Must Read