Dječji vrtić “Mali Petar” počinje s radom u ožujku

0
626
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Razgovarajući prekjučer s načelnikom Općine Franjom Poljakom doznali smo još jednu važnu stvar za našu lokalnu zajednicu.  Prema načelnikovim riječima očekuje se da će vrtići u Svetom Petru Orehovcu i Fodrovcu početi s radom u ožujku. – Registracija vrtića je obavljena i ishodili smo svu potrebnu dokumentaciju za raspisivanje natječaja za zapošljavanje – istaknuo je načelnik Poljak, dodavši da će  zaposliti ravnateljicu/ravnatelja vrtića i 7 odgojitelja.

Načelnik Poljak predviđa da će upisi mališana biti obavljeni tijekom veljače. Rekao nam je i da je su  predupisima početkom jeseni roditelji iskazali interes za upis 70 mališana, ali tek nakon upisa bit će sigurno koliko će mališana pohađati vrtiće u Svetom Petru Orehovcu i Fodrovcu.  

Podsjetimo, dječji vrtići u Svetom Petru Orehovcu i Fodrovcu djelovat će pod imenom “Mali Petar”. Za ime vrtića zaslužan je naš bivši osmaš Luka Orehovački koji je  sa svojim prijedlogom pobijedio na natječaju za izbor imena vrtića. /Barbara Dvečko, 6. a; foto: S. L./

OLYMPUS DIGITAL CAMERA