HomeGost urednikUdruga roditelja škole Maestre de Calatrava financira brojne učeničke projekte

Udruga roditelja škole Maestre de Calatrava financira brojne učeničke projekte

 

Upravi odbor Udruge roditelja (A.M.P.A) škole Maestre de Calatrava  sastao se 29. listopada kako bi dogovorili nove projekte za ovu školsku godinu te izabrali novo vodstvo Udruge.

Dosadašnja predsjednica na sastanku je rekla da su zbog panedmije COVID imali problema u ostvarivanju prethodno planiranih projekta. No, unatoč poteškoćama, a zahvaljujući marljivom radu članova udruge, ipak su uspjeli provesti veći dio planiranih aktivnosti.

Na sastanku je prezentiran i financijski izvještaj udruge. Rečeno je da su  sredstva Udruge utrošena na licence za digitalne udžbenike te za stipendiranje učenika u okviru projekta “Cerementa”. Također i na radionice  projekta “Školski vrt” koji se provodio unutar Odjela za biologiju i prirodoslovlje.

Iz sredstava Udruge financirat će se i aktivnost  pidžama party. Ta aktivnost održat će se povodom Dana dječjih  prava. Cilj ove aktivnosti je ukazati na probleme djece koja borave u domovima za djecu. /Lucía Quiralte Tweddle, Ana Avón Bonal, Jimena Avón Bonal; foto: J. A./

Izvorni članak objavljen je u školskim digitalnim novinama CALATRAVATIMES.

Must Read