HomeO namaŠest osmaša prošlo sve razrede s odličnim uspjehom

Šest osmaša prošlo sve razrede s odličnim uspjehom

Na svečanosti su nagrađeni i svi odlični učenici predmetne nastave te učenici uspješni na natjecanjima i smotrama

Lorena Benčak, Stjepan Blagaj, Martin Bračun, Elena Pacur, Ines Prepolec i Petar Srbljinović, naši su osmaši koji su svih 8 razreda završili s odličnim uspjehom. Na današnjoj prigodnoj svečanosti, održanoj u školskom parku, ravnatelj Stjepan Lučki, uručio im je na dar knjige te pohvalnice koje će ih podsjećati na njihovu izvrsnost tijekom osnovne škole.  

Na svečanosti su knjigama  i pohvalnicama nagrađeni  i učenici koji su ove školske godine ostvarili uspjehe na natjecanjima. To su slijedeći učenici:  

Martin Bračun, 8.a razred – 2. mjesto na državnom natjecanju iz fizike

Petra Kušec, 7.b razred – 2. mjesto na županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika

Digitalni školski list „Klinček“ – sudjelovanje na državnoj smotri LiDraNo, urednica Petra Kušec,

Filmska skupina za filmove „Jelena i Jana“ i “Bacimo petarde u prošlost” Smotra hrvatskog školskog filma, autori Luka Šok, 8.a i Lea Harča 8.b,

Iva Trušček, 4. razred, Leon Višak, 5.a, Lea Hrandek, 6.b i Emanuel Potlačak, 8.b – plasman u polufinale 9. međunarodne olimpijade engleskog jezika – HIPPO

Iva Trušček, 4. razred – plasman među 10% najboljih u Hrvatskoj na državnom  matematičko-logičkom natjecanju „Dabar

Knjigama i pohvalnicama nagrađeni su i mentori spomenutih učenika: Ratislav Matić, Brankica Bukal, Stojanka Lesički, Silvija Ognjan Podolski i Gordana Ščetar.

Za vrijedan rad u ekološkoj skupini knjigama su nagrađeni slijedeći učenici: Marko Benčak, Fran Košutić, Ana Senko, Marija Senko, Luka Tinodi i Lovro Tremski.

Svečanosti je prisustvovao i Franjo Poljak, načelnik Općine Sveti Petar Orehovec. On je svim odličnim učenicima predmetne nastave uručio monografiju Općina Sveti Petar Orehovec. Specijalna priznanja i prigodne nagrade načelnik Poljak uručio je i četvrtašu Mateu Franjčeviću te osmašu Luki Orehovačkom. Franjčević je nagrađen za posebno zalaganje u akciji čišćenja šume Rogosci, a Orehovački za prijedlog imena vrtića u Svetom Petru Orehovcu.

Osmašica Lorena Benčak i ravnatelj Stjepan Lučki
Osmaš Stjepan Blagaj i ravnatelj Stjepan Lučki
Osmaš Martin Bračun i ravnatelj Stjepan Lučki
Osmašica Elena Pacur i ravnatelj Stjepan Lučki
Osmašica Ines Prepolec i ravnatelj Stjepan Lučki
Osmaš Petar Srbljinović i ravnatelj Stjepan Lučki

Must Read