HomePredstavljamoNa našu poruku solidarnosti odgovorio nam i križevački gradonačelnik Mario Rajn

Na našu poruku solidarnosti odgovorio nam i križevački gradonačelnik Mario Rajn

Projekt “P.S. Pokreni solidarnost!” – na poruke solidarnosti odgovorilo nam 11 primatelja poruka

Otkako smo u ožujku poslali razglednice s porukama solidarnosti zanimalo nas je hoće li biti odgovora na naše poruke. Jučer smo napokon i doznali da su naše poruke, koje smo pisali u sklopu projekta “P.S. Pokreni solidarnost!”, ipak  motivirale neke od primatelja naših razglednica da nam odgovore. Naime,  Centar za mirovne studije, organizator ovog  projekta za Hrvatsku, jučer nam je poslao razglednice onih koji su nam odgovorili.

Mi smo poslali ukupno 74 razglednice, a u  žutoj poštanskoj kuverti iz Centra za mirovne studije bilo je 13 odgovora. Nije puno, ali nas veseli što su neki primatelji naših poruka solidarnosti odvojili malo svog vremena i odgovorili nam.  Tri smo odgovora primili iz Križevaca, a među njima je bio i odgovor križevačkog gradonačelnika Maria Rajna. Odgovorila nam je i gospođa Melita Balaško, policajka iz  Lepoglave, a ostale odgovore poslali su nam naši sumještani.

Odgovor Marija Rajna – gradonačelnika Križevaca

Hvala svima koji su nam odgovorili, ali i svima koji su pročitali naše poruke. Nadamo se da smo našim razglednicama motivirali primatelje poruka solidarnosti da razmisle što je solidarnost i što oni osobno mogu učiniti da  svima nama bude bolje u našoj lokalnoj zajednici, u našoj državi pa i na našoj planeti Zemlji.

Podsjetimo, u međunarodnom projektu “P.S. Pokreni solidarnost!” uz 24 škole iz Hrvatske sudjelovale su  još i škole iz Italije, Poljske, Slovenije, Španjolske i Francuske. Naša škola bila je jedini je predstavnik školskih ustanova iz Koprivničko-križevačke županije, a u projektu su sudjelovali učenici 6.b, 7.a, 7.b i 8.b razreda. /Nela Šantatić, 7.a; foto: S.L./

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Must Read