HomeGost urednikKaratisti su ponos Ćićevca

Karatisti su ponos Ćićevca

Tijekom pandemije naše malo mjesto postalo je središte srpskog karatea, a naša Sportska dvorana okupila je najbolje natjecatelje u ovom sportu u Srbiji. Natjecanje koje je organizirao  JKA Shotokan saveza Srbije uz tehničku pomoć  Karate kluba „Shotokan Ći“ Ćićevac održano je u nedjelju 4. travnja 2021.

Najecalo se 350 karatista iz 22 karate kluba iz slijedećih gradova: Aleksandrovca, Batočine, Beograda, Bečeja, Koceljeve, Kragujevca, Kraljeva, Kruševca, Lapova, Niša, Novog Pazara, Obreža, Padine, Požege, Pukovca, Rače, Svilajnca, Trstenika, Čačka i Općine Ćićevac.  Ovo natjecanje održalo se nakon šestomjesečne pauze jer se natjecanja nisu održavala zbog pandemije COVID-19. Pokrovitelj natjecanja bila je Općina Ćićevac, a natjecanje su podržali i BLD 037, Supermarket “MOST MM” Ćićevac i Inter Wood Plus. Za prvu pomoć na natjecanju bila je zadužena ekipa Crvenog križa Ćićevac. Medijski pokrovitelj ovog natjecanja bio je Ćićevac info, a prijatelj natjecanja Okular.

Natjecanje je otvorila poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije Ana Pešić. Natjecanju su prisustvovali predsjednik JKA Shotokan Saveza Srbije Marko Tomić i zamjenik predsjednika Općine Ćićevac Aleksandar Šulić. -Izuzetno smo ponosni što smo prvi tehnički organizator koji je uveo novčane nagrade za sve seniorske prvake, kao i pehare za najuspješnije klubove, najuspješnijeg natjecatelja i najmlađe sudionike ovog natjecanja”, rekao je Lazar Radisavljević, trener Čićevca i organizator turnira.

Najmlađa natjecateljica na turniru bila je karatistica kluba Ćićevac Vukašin Zvijer,  najuspješnija natjecateljica Hana Mićić. Najuspješniji klubovi na turniru: Karate klub “Shotokan Ći” Ćićevac; ;Karate klub “Kruševac”; Karate klub “Kragujevac”; Karate klub “Aleksandrovac” te Karate klub „Bushido NB“ Niš

U  u našoj sportskoj dvorani u Ćićevcu, održat će se i Kup prvaka JKA 2021, u subotu, 24. travnja 2021. godine. Karatistima iz Ćićevca želimo još puno medalja i uspjeha! /Jovana Vidaček/

Originalni članak objavljen je u digitalnom školskom listu ĐAČKA ISKRA.

Must Read