HomePovećaloČetvrtaši bi željeli uniforme u školi, bolji internet…

Četvrtaši bi željeli uniforme u školi, bolji internet…

Neki učenici često zadirkuju druge zbog odjeće koju nose

U našem četvrtom razredu nekidan smo razgovarali što bismo sve željeli promijeniti u školi, a onda nam je palo napamet da bi to bilo dobro i napisati.

Učenica Lea Horvat željela bi da učenici u  školi nose uniforme. Ona misli da bi to bilo dobro za roditeljski budžet jer bi morali kupovati manje odjeće svojoj djeci. – Dobro bi bilo i zato što  neki učenici često zadirkuju druge učenike zbog odjeće koju nose. Mislim da se učenici koji su mete zadirkivanja loše osjećaju i da bi nošenje uniformi moglo spriječiti takve situacije – rekla nam je Lea. Ona bi osim uniformi željela da u školi postoje i ormarići  kako bi učenici neke stvari mogli ostaviti u školi. Time bi i teške učeničke torbe postale malo lakše.

Izvor – Jutarnji list

Bilo je još prijedloga za promjene. Jakov Benčak iznio ih je nekoliko. On bi da u školi imamo bolji internet, ali želio bi da se promjeni jelovnik u školskoj kuhinji. Također misli da bi svi učenici od prvog do četvrtog razreda trebali dobiti tablete.

Izvor – Spotlightnow.net

Iva Trušček željela bi da u školi imamo udobnije stolice i da ne budu poput sadašnjih koje  naročito stvaraju probleme  djevojčicama s dugačkom kosom. Njima kosa zapinje  za šarafiće u naslonu stolice, zato moraju čupati vlasi da se „oslobode“ od stolice.  Bilo je još nekih prijedloga, no oni se odnose na školsko dvorište i igralište pa ćemo o njima pisati u nekom drugom članku. /Ema Pacur, Lea Horvat, 4. razred/

Izvor – Livelovegetoutside.com; Izvor naslovne fotografije – My school stile

Must Read