HomeO namaPuno poklona iz Zemljoteke danas stiglo Ivi Trušček – MasterŠtefici ožujka

Puno poklona iz Zemljoteke danas stiglo Ivi Trušček – MasterŠtefici ožujka

Na moju adresu danas su stigle brojne nagrade. Poslali su mi ih iz Zemljoteke jer sam izabrana za MasterŠteficu za mjesec ožujak. Nagradu sam zaslužila za kolač u čijoj su mi izradi malo pomogle mama i sestra, jer ja ipak imam samo dvije ruke.

Većina poklona ima logo Zemljoteke ili oznaku #GreenDeal  i baš su me razveselili. Prvo spominjem  zelenu kutijicu za hranu iz koje ću u školi s užitkom jesti.  U poklon paketu još su bili platnena vrećica, nož i vilica te  boca za vodu i lijepa zelena šalica. Iz nje ću piti svoj jutarnji kakao. U zelenoj boji je i pregača na kojoj piše”There is not planet B”. Ta će me pregača podsjećati na moju titulu i biti poticaj da nastavim kuhati.  

Uz sve ovo u paketu je bila i bojanka, strip “Noć velikih krjesova”, privjesak s medom, notes i knjižica “52 koraka prema zelenijem gradu”. Još sam dobila i jednu super bilježnicu   u kojoj piše da su joj listovi napravljeni od kamena. Baš mi je to drago da ima takvih bilježnica za čiju se izradu  ne moraju rušiti šume. /Iva Trušček, 4 razred, foto: Lara Trušček/

Must Read