HomeO namaMeđu 10 najuspješnijih igrača na Zemljoteci 6 ih je iz naše...

Među 10 najuspješnijih igrača na Zemljoteci 6 ih je iz naše škole

Naše najbolje igrače najviše zabavlja igrati igru istina i izazov

Proteklo je nešto više od mjesec dana otkako su  učenici naše škole na poticaj Vijeća učenika uključili na  Zemljoteku,  interaktivno edukativnu-zabavna platformu na kojoj se kroz igru uči o zaštiti okoliša. Trenutno aktivno igra 20-tak učenika iz PŠ Miholec te trećeg, četvrtog, petih i šestih razreda matične škole. Unatoč tome što se naši učenici nisu uključili u siječnju kad je platforma pokrenuta, na rang listi među prvih 10 igrača čak je 6 učenika  naše škole.

Barbara Dvečko, MasterŠtefica za veljaču, trenutno je druga po broju bodova na ljestvici poretka s čak 780 bodova. Iako se dokazala u igri MasterŠtef, najdraže su joj igre istine i izazova. Najdraži izazov Antonie Beodić bio  je izrada kućice za ptice. Svoju kućicu izradila je zajedno s roditeljima od grančica vinove loze i kartona.   – Mama je rezala grančice, tata karton, a ja sam ljepila i baš smo se lijepo družili dok smo zajedno radili kućicu – rekla nam je Bedoić. Ona je trenutno osma u poretku igrača i prikupila je 365 bodova.

Ema Pacur, Mateo Franjčević, Antonia Bedoić i Barbara Dvečko

Ema Pacur, četvrta na rang listi,  rekla nam je da trenutno ima 580 bodova i da je ponosna na rad i trud koji je uložila igrajući Zemljoteku. Razgovarali smo i s Mateom Franjčevićem, koji je trenutno peti na ljestvici i ma 530 bodova. I on je oduševljen igrom istina i izazov te je već napravio svoje prijevozno sredstvo, skupljao smeće i izradio kućicu za ptice.  – Za izradu kućice za ptice, zajedno s  tatom, zabijao sam čavle kako bi kućica bila čvrsta – kazao nam je Franjčević. On nam je rekao i da su igre na Zemljoteci zabavne te da ga raduje što svojim aktivnostima pomaže u očuvanju okoliša.

Među 10 najboljih još su i petašica Nika Šantić i njen brat Matej Šantić. Nika je trenutno na sedmom mjestu s 365 bodova, a Matej ima 335 bodova i deseti je na rang listi.  Igranje se nastavlja do kraja svibnja, nakon čega Zemljoteka nagrađuje najbolje igrače. /Iva Trušček, 4. razred/

Must Read