HomeO namaBarbara Dvečko i Ema Pacur već osvojile dvije prve Zemljotekine nagrade

Barbara Dvečko i Ema Pacur već osvojile dvije prve Zemljotekine nagrade

Nagrade dobile za aktivnosti MasterŠtef i Glas za spas

Barbara Dvečko  dobitnica je  prve nagrade u aktivnosti MASTERŠTEF  za protekli mjesec, a Ema Pacur  dobitnica je prve nagrade u aktivnosti GLAS ZA SPAS. Nagradit će ih platforma ZEMLJOTEKA, a obavijesti o nagradi tim Zemljoteke poslao im je prije dva dana na mailove s kojih su se prijavile na ovu ekološku platformu.

Barbara nam je ispričala da je titulu MaterŠtefa za veljaču zaslužila pripravom voćne salate od banane, naranče i jabuke. Salatu je fotografirala i učitala je na platformu, a prije je pročitala nekoliko zanimljivih recepata iz rubrike MasterŠtef. Ema je svoju prvu nagradu zaslužila člankom o smeću bačenim u šumu na predjelu Stražinca. Njen je članak nedavno objavljen u našem školskom listu KLINČEK.

Ema Pacur i Barbara Dvečko – dobitnice Zemljotekinih nagrada

Nakon početnih problema s prijavljivanjem u Zemljoteku, sad već četrdesetak učenika naše škole aktivno sudjeluje na platformi Zemljoteka. Oni koji i dalje imaju problema mogu se pokušati prijaviti s mail adrese drugog roditelja i odmah nakon što se registriraju u mailu na koji su se registirali trebaju potražiti poruku Zemljoteke. (Poželjno je provjeriti i u neželjenu poštu i pretinac društvene mreže). U toj poruci zahtjeva se potvrda maila, a treba upisati istu šifru kao i prilikom registracije. Nakon takve prijave prijavljeni učenik ulazi na svoj profil i postaje registrirani igrač.

Podsjećamo da je sudjelovanje u Zemljoteki aktivnost koju je predložilo naše Vijeće učenika za učenike trećih, četvrtih, petih i šestih razreda. Također podsjećamo da  će osim Zemljoteke, tri igrača s najviše osvojenih bodova dodatno nagraditi i naša škola. /Lea Horvat, 4. razred; foto: S. L./

Must Read