Fanovi TikTokerice Une Kablar osmislili su „ukizam“ i klanjaju joj se kao boginji

0
19334

Neki njen video  ponekad je  zabavan, ali po našem mišljenju njene sadržaje na društvenim mrežama ne isplati se gledati  

Na TikToku stvorena je nova „vjera“ ukizam.  „Bog“ u toj vjeri je Una Kablar, poznata TikTokerica, YouTuberica i influencerica, poznata kao Uki Q. Una ima 20 godina i u sretnoj je vezi sa poznatim srpskim pjevačem Sergejom Pajićem.

Una je velika obožavateljica životinja i s njom u stanu živi nekoliko njenih kućnih ljubimaca. Ima dva loptasta pitona, francuskog buldoga, mačku, guštera. Prije je imala i puno hrčaka, ali ih je poklonila fanovima.  Prilikom poklanjanjem hrčaka došlo je i do drame. Naime, neki Unini pratitelji  tvrdili su da je jedna djevojčica zlostavljala i na kraju ubila hrčka kojeg je usvojila.  Nema dokaza da ga je ubila, ali ni da je živ. Puno prašine se diglo i oko njene svađe s još jednom poznatom TikTokericom Barbi Afrikom.

Izvor – Famous Birthday; Izvor naslovne fotografije – Cratae a Prank)

Do slave nije došla nikakvim talentom, već vrlo često bizarnim izvještajima iz svojeg svakodnevnog života

Una je sa svojim posebnim načinom života, dramama, tetovažama, pirsinzima pa i svojim životinjama, sakupila jako puno pratilaca, a tako i puno fanpageova. Djeca koju posjeduju te fanpageove govore o ukizmu kao novoj vjeri.  U nekim videima može se vidjeti da se djeca se klanjaju Uninoj slici.   Naše je mišljenje  da većina te djeca to rade samo zbog pažnje i likeova, ali neki tvrde da žive samo za Unu.  Smiješnim nam se čine i komentari nekih Uninih pratitelja koji pišu da bi se ubili da ona više ne snima za TikTok.

Una trenutno ima 983,800 pratitelja na TikToku,  190,000 pratitelja na Youtubeu i 408,000 na Instagramu. Smatramo kako Una te brojke ne zaslužuje jer ona do slave nije došla nikakvim talentom, već  vrlo često bizarnim izvještajima iz svojeg svakodnevnog života. Neki njeni video  ponekad je zabavan, ali po našem mišljenju njene sadržaje na društvenim mrežama ne isplati se gledati. /Ivona Siladi i Magdalena Trušček, 7.b; fotografije preuzete s interneta/