HomeStilOsam sati gledale šou "One Directiona"

Osam sati gledale šou “One Directiona”

Teen idoli

OSAM SATI GLEDALE ŠOU “ONE DIRECTIONA

Lucija i Helena u Lucijinoj sobi
Lucija i Helena u Lucijinoj sobi

Helena, Mihaela, Lucija i ostali Directioneri zbog svojih idola bili budni do 3 ujutro

Gotovo 8 i pol sati preko interneta Helena Habijanec, Mihaela Galaš i ja pratile smo šou grupe One Direction. Ovaj prijenos uživo grupa One Direction svojim je obožavateljima priuštila 23.11. Bilo je super. Pjevali su svoje hitove, a da nam ne bi dosadili organizirali su i razne kvizove. Obožavatelji su preko Googla mogli slati svoje fotografije i chatati s članovima grupe. Vrhunac je bio predstavljanje novog albuma Midnight Memoris koji je u prodaju pušten 2 dana kasnije.

U Hrvatskoj je prijenos počeo u 19 sati. Bilo je planirano da traje 7 sati, ali su dečki izgleda zaboravili na vrijeme i prijenos je potrajao sat i pol duže od planiranog, tako da su hrvatski Directioneri ostali budni do tri ujutro.

IMG_1724Nije nam to bio nikakav problem jer smo uživali sa svojim idolima. Oni su su: Niall Horan (20), Zayn Malik (20), Liam Payne (20), Harry Styles (19) i Louis Tomlinson (21). Zajedno sviraju od 23. 7. 2010., a za njihovo je okupljanje „kriv“ šou XFactor u čijoj su sedmoj sezoni završili na trećem mjestu. Zanimljivo je da se oni na XFactor nisu prijavili kao grupa, već zasebno, ali im je jedan od sudaca predložio da se udruže. Nakon osvajanja trećeg mjesta, ubrzo potpisuju ugovor sa Syco Recordsom.

Već prvi singl What Makes You Beautiful izdan u rujnu 2011. postaje hit, a prvi album izdan 2 mjeseca kasnije, samo je u prvom tjednu prodan u 138.681 kopiji. Drugi album Up ALL Night izdaju već u ožujku 2012. i njime osvajaju i američke top liste, te postaju prvi britanski sastav u povijesti na vrhu top lista u Americi s debitantskim albumom.

U tri godine koliko sviraju zajedno, prodali su više od 35 milijuna albuma, a na Facebooku imaju 22 milijuna obožavatelja. U posljednjih nekoliko mjeseci odsvirali su 100 koncerata u 20 država. Nedavno su snimili i film This Is US koji se ovaj mjesec počeo prodavati na DVD-u. /Lucija Hrg 8.a; fotografije: Lucija Šantić, 8.a/

IMG_1725

Omiljeni Naill

Od svih članova grupe najdraži mi je Naill jer je smiješan. Možda i zato što ima super mišiće, a i voli jesti puno kao i ja. Najbolja pjesma mi je “You and I”. Volim čitati maštarije drugih Directinerki o tome kako bi ih one željele upoznati.

Na Facebooku sam adminka mnogih njihovih stranica. Katarina, Helena, Mihaela i ja osnovale smo i vlastitu stranicu gdje pišemo naše postove te najnovije novosti o njima. Našu stranicu možete pogledati na adresi https://www.facebook.com/pages/-Directioners-Croatia-/553823117987820?ref=hl

Must Read