HomeRiVPogledajte "Bostonov poučak" - novi film naše filmske grupe

Pogledajte “Bostonov poučak” – novi film naše filmske grupe

Prije dva tjedna prvi puta sam imala priliku glumiti u filmu. Glumila sam djevojčicu koju ucjenjuje druga djevojičica. Ta druga djevojčica ucjenjuje je zbog jednog Skype razgovora kojeg je snimila. U tom razgovoru djevojčica koju glumim govorila je neke neprimjerene stvari o jednoj osobi iz škole. 

Ovu ulogu imala sam u “Bostonovom poučku”, novom filmu naše školske filmske grupe. Bilo je to zanimljivo iskustvo. Pošto sam glumila prvi puta nije baš sve bilo jednostavno, ali zahvaljujući jasnim uputama uspjelo mi je čak  odglumiti i plakanje.

Mene dok sam bila mlađa glumile su moje dvije seke Lucija i Larisa i njima je to bilo prvo glumačko iskustvo kao i mojoj prijateljici Ivoni Siladi. Za razliku od nas dibitanata, našem kolegi Luki Šoku ovo nije bilo prvo iskustvo s filmom. No, on nije glumio već je kao i prije bio snimatelj. Naša učiteljica Kristini Dubravec, koja je u filmu glumila majku, također već ima filmskug iskustva. Ova uloga već joj je treća u filmovima naše školske filmske grupe.

Na snimanju sam imala prilike upoznati i Bostona. On je mali psić – maltezer i u filmu ima ulogu pripovjedača. Kome on to sve priča doznat ćete u filmu, ali otkrit ću da je Bostonu dao glas naš petaš i član filmske grupe Leonardo Pečnik. Leonardo je zajedno s Lukom Harčom zaslužan i za motnažu filma.

Film smo snimali dva dana u Križevcima, a bilo je dobro i to što smo smo nakon svakog snimanja posjetili klizalište i sat vremena uživali u klizanju. /Lorena Tremski, 7.b; foto: S. L./

Snimatelj Luka Šok
Larisa Tremski i Boston
Montažeri Leonardo Pečnik i Luka Harča
Snimatelj Luka Šok i glumačka ekipa: Lucija, Larisa i Lorena Tremski, Ivona Siladi

Must Read