HomeO namaPredstavnici Županije i Općine posjetili gradilište sportske dvorane OŠ Sveti Petar Orehovec

Predstavnici Županije i Općine posjetili gradilište sportske dvorane OŠ Sveti Petar Orehovec

Predajom povelje predstavnicima  tvrtke „Radnik“, danas je obilježen  početak radova na izgradnji sportske dvorane OŠ Sveti Petar Orehovec. Povelju su zajednički uručili  Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije i Franjo Poljak, načelnik Općine Sveti Petar Orehovec.  

Ravnatelj Stjepan Lučki izrazio je zadovoljstvo što su započeli radovi na izgradnji dvorane te se zahvalio se Općini i Županiji na zalaganju  u pripremi dokumentacije potrebne za izgradnju dvorane te uloženima financijskim sredstvima.  Napomenuo je da jedva čeka da dvorana bude  završena  kako bi se napokon nastava tjelesnog mogla odvijati u odgovarajućim uvjetima.  To je i velika želja Saše Šikića, učitelja tjelesnog koji je također prisustvovao ovom događanju.

Načelnik Franjo Poljak, naglasio je kako očekuje da će dvorana puno značiti učenicima škole, ali i podići kvalitetu života stanovnika Općine.

Podsjetimo, inicijativa za izgradnju školske dvorane pokrenuta je još 2004. Dvoranu zajednički sufinanciraju Općina s iznosom od 10,5 milijuna kuna i  Županija sa 7,5 milijuna kuna.

Prema riječima župana Darka Korena, Županija tijekom ove i naredne godine sufinancira izgradnju ili preuređenje ukupno pet sportskih dvorana. /Uredništvo/

 

Predstavnici Županije i Općine na gradilištu sportske dvorane OŠ Sveti Petar Orehovec

Must Read