Zvijezda TikToka Charli D’Amelio po jednoj obavi može zaraditi i do 100.000 dolara

0
2399

O sve popularnijoj aplikaciji TikTok već  smo pisali nekoliko puta. No, nismo pisali o najpopularnijim zvijezdama TikToka, a  Charlie D’Amelio koju predstavljamo u ovom članku je broj jedan ove društvene mreže. Iako joj je tek 16 godina ova američka djevojka zahvaljujući svojim objavama na TikToku zarađuje milijune.

Izvor fotografije: Guiness world record

Kako to piše GLORIA.HR  D’Amelio ima preko 100.000 milijuna pratitelja, a po jednoj objavi može zaraditi i do 100.000 dolara. Već je kupila kuću za 5,5 milijuna dolara i s roditeljima seli u Hollywood. Počeli su je zvati u različite TV emisije, a JOOMBOOS.24SATA.HR prekjučer je objavio vijest da će se o D’Amelio i njenoj obitelji iduće godine početi snimati reality show od osam epizoda.

Za one koji nisu pratitelji TikToka, valja napomenuti da se D’Amelio na TikToku probila svojim kratkim videima s plesnim koreografijama koje je sama osmislila. Zbog TikToka, nedavno je napustila i školu, a TikTok je postao obiteljski biznis jer je i njena starija setstra, osamnaestogodišnja Dixie sve popularnija. Preko TikToka Dixie nastoji izgraditi karijeru pjevačice.

Vidjet ćemo hoće li i koliko dugo obje sestre uspjeti zadržati zvjezdani status koji ime je omogućio TikTok. /Barbara Dvečko, 5.a; fotografije preuzete s internet/