HomeO namaPrvi dan u školu došlo 53 od ukupno 60 učenika MŠ u...

Prvi dan u školu došlo 53 od ukupno 60 učenika MŠ u Svetom Petru Orehovcu

U Matičnu školu OŠ Sveti Petar Orehovec danas je došlo 53 od ukupno 60 učenika razredne nastave. Najviše odsutnih bilo je u drugom razredu, gdje su nedostajala 4 učenika, a posve kompletan bio je treći razred. Svi trećaši, njih 20, učiteljice Nataše Tumpak Brčić došli su u školu.

Moji braco i seka, učenici 4. razreda, blizanci Lana i Luka Harča bili su veseli što su se vratili u školske klupe. – Bilo mi je jako drago što sam vidio svoje prijatelje. S druge strane nije mi se svidjelo to što smo se morali toliko  dezificirati – kazao je Luka. – Nismo se mogli družiti kao prije jer smo morali biti na udaljenosti, ali učiteljica nam je rekla da je to zbog našeg zdravlja – rekla je Lana.

Ispričali su mi da su u školu ulazili jedan po jedan. Na vratima ih je čekao djelatnik škole koji im je špricao ruke dezinfekcijskim sredstvom. Zatim su dezinficirali cipele tako što su prošli preko otirača natopljenog dezinficijensom. Po ulasku u školu obuli su papuče, a u razrede su ušli tek nakon što su sapunom temeljito oprali ruke. /Lea Harča, 7.b; foto: S. L./

Učenici prvog razreda učiteljice Dubravke Kos
Učenici drugog razreda učiteljice Blaženke Svobode
Učenici trećeg razreda učiteljica Nataše Tumpak Brčić
Učenici četvrtog razreda učiteljice Marine Golec

Must Read