HomeStilVirtualni životni stil – roditeljski 7. b održan putem Cisco Webexa Meetings...

Virtualni životni stil – roditeljski 7. b održan putem Cisco Webexa Meetings aplikacije

U posljednja dva mjeseca naš stil života, posebno onaj koji se odnosi na školu odvijao se pretežno u virtualnoj stvarnosti.  Stoga smo mi i naši učitelji puno naučili o mogućnostima različitih digitalnih alata i platformi. Jednu novu imali smo priliki isprobati jučer zajadno s našim roditeljima.

Naime, naš razrednik Darko Višak u četvrtak (14. 5.) je organizirao roditeljski sastanak putem Cisco Webex Meetingsa, američke aplikacije koja omogućava održavanje video konferencija. Uključiti se može čak do 200 korisnika odjednom. To je duplo više nego što to omogućava  Zoom u besplatnoj verziji. Aplikacija se besplatno može koristiti 90 dana, a važno je napomenuti da nema vremenskog ograničenja, kao što to ima Zoom. Naš razrednik kaže i da je Webex napredniji što se tiče sigurnososti. Skidanje aplikacije nije obavezno, već se u video konferenciju može uključiti samo putem poveznice.

Lea Harča roditeljima je na sastanku predstavila rezultate projekta “Senzibilizacijom do integracije
Lea Harča prilikom vježbanja predstavljanja projekta

Mi smo naš roditeljski jučer uspješno održali putem ove aplikacije. Ukoliko želite isprobati Webex, na Youtubeu pogledajte upute koje je pripremio naš razrednik Darko Višak. /Lea Harča, 7.b; foto: S. L./

Must Read