HomeO namaRasplesani razred - PŠ Gregurovec prihvatio TikTok izazov

Rasplesani razred – PŠ Gregurovec prihvatio TikTok izazov

Izazov pokrenuo trećaš Fran Tukša, a odgovorila je i učiteljica Emina Baričević

Vjerojatno ste ovih dana čuli i vidjeli TikTok izazov –  ples Foot Shake Dance ili kako su ga mnogi nazvali Oh Na Na Na Challenge. Izazov je zaludio cijeli svijet, iako je nastao prije nekoliko mjeseci, populariziran je kao zafrkancija u ovo vrijeme izolacije kada se ne preporuča pozdravljanje rukama, već se sav ples i kontakt odvija samo nogama.

U Hrvatskoj je postao popularan kada je MUP na svom Twitter profilu objavio video dvoje policajaca iz Pule i time poslao izazov ostalim službama da u ova ozbiljna vremena pokažu nesalomljivi i vedar duh. Izazov je ubrzo prihvaćen i proširio se među brojim službama, pa tako imamo priliku vidjeti kako su na njega odgovorili vatrogasci, medicinske sestre, liječnici, HGSS, prodavači pa čak i časne sestre.

Izazov smo dobili brat i ja i krenuli u uvježbavanje plesa. S nama su vježbali i mama i tata i odlično se zabavili i nasmijali. Kada se izazov odradi on se snimi i proslijedi dalje i tako izazove nekoga drugoga da ga odradi. Kako je nama to bila odlična zabava, moj brat se sjetio da bi izazov mogao poslati u grupu na Teamsu, preko koje njegov razred prati nastavu, i tako ih sve potaknuti na malo plesa i zabave.

Izazov je zadao svima uključujući i učiteljicu Eminu koja je na oduševljenje svih izazov prva prihvatila, snimila i podijelila sa svojim razredom. Odlično je to odradila i rekla nam je da se izvrsno zabavila uvježbavajući ga. Na izazov svakim danom odgovaraju i ostali prijatelji iz 3.razreda PŠ Gregurovec i postao je to pravi mali rasplesani razred.

U nastavku možete pogledati kako to oni rade. A sve vas: učenike, učitelje i ostale djelatnike škole pozivamo da i vi otplešete taj ples sa svojim ukućanima. Zabava je zagarantirana! Pa kada se jednom ponovo sretnemo u našim školama možemo ga svi zajedno otplesati.

I na kraju valja spomenuti da su učenici PŠ Gregurovec ove plesne izazove stavile u svoju specijalnu učionicu na Teamsu. Nazvali su je brbljaonica, a u nju stavljaju viceve kako bi se nasmijali i razveselili te  zaboravili na koronavirus. /Paola Tukša, 8.a/

https://youtu.be/eJ6EXmnsHUM – Eminin video

Must Read