Poplava u hodnicima, knjižnici i informatici

0
438

Loši prozori

POPLAVA U HODNICIMA, KNJIŽNICI I INFORMATICI

U sprečavanju nadiranja vode - povremeno pomagali i učenici
U sprečavanju nadiranja vode – povremeno pomagali i učenici

Svi školski ručnici i krpe nisu uspjeli spriječiti slijevanje vode s prozora

Ručnike, stolnjake i sve zalihe školskih krpa, naši su spremači danas (11.11.) stavljali na klupčice ispod prozora u hodniku kako bi spriječili da se voda, koja je zbog jake kiše curila kroz prozore, slijeva na pod.

Ipak, nisu uspijevali jer dok su brisali vodu na katu, s prozora u prizemlju voda se već slijevala po podu. Tako je bilo cijelo vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, zato su povremeno pomagali i učenici. Prije početka nastave pomagale su i tajnica i računovođa kako bi se s poda pokupila voda. Zbog skupljanja znatne količine vode s hodnika u jutarnjoj smjeni se kasnilo desetak minuta s početkom nastave.

Radi loših prozora i klupčice u informatičkoj učionici i knjižnici, bile su poplavljene. Srećom u učionicama nema vode po prozorima – kazala nam je spremačica Katica Tremski, dometnuvši da se kod svake jače kiše s prozora, u hodnicima, informatici i knjižnici, slijeva voda.

Sakupljanje vode ipak nije ometlo nastavu, ali jest jak vjetar koji je svako malo toliko jako “bubnjao” po krovu, da se nije čuo glas nastavnika. /Karla Senko, 7.b; fotografije: K.S./

IMG_1149 IMG_1145