HomeStilTri frizure naših učenika

Tri frizure naših učenika

Njihov stil

Svatko ima pravo slijediti modu ili imati svoj stil i biti drugačiji

Neki redovito prate modne trendove i prilagođavaju svoj stil modi, a neki  su vjerni nekom svom stilu i trenutna moda im nije u prvom planu. Kad je riječi o muškim frizurama ove godine, kako pišu stilisti za frizure, ove je godine najpopularnija frizura tzv. kombinirajući “fade”. To znači podšišana kosa iznad ušiju i duži dio na vrhu. Ima takvih frizura i u našoj školi, no mi vam u ovom prilogu želimo ukazati na frizure dječaka koji ne prate modu već “furaju” neki svoj stil.

Među njima su dvojica petaša. Jedan od njih ima kratkoošišanu kosu, ali odostraga je ostavio poduži repić.  Kaže da takvu frizuru nosi još predškole. Predložilamu je mama rekavši da pristaje njegovom obliku lica. Frizura mu se svidjela i otad se stalno tako šiša.

Drugi petaš novu frizuru ima od jučer, a njegova je frizura specifična po slovu M izbrijanom na tjemenu. Osim što smo doznali da je za njegovu frizuru zaslužna frizerka iz Fodrovca, rekao nam je da se za slovo M odlučio jer mu to slovo u posljednje vrijeme puno znači.

Još jedan dječak koji ima svoj stil frizure je osmaš. Njegova frizura karakteristična je po dužem repiću kojeg na vrhu glave veže gumicom u rep koji izgleda poput pundže. On nam je rekao da ovakvu frizuru nosi već 6 mjeseci, a takvu je frizuru vidio kod nogometaša  Real Madrida – Balea Garetha.

Sva tri dječaka su nam rekla da se njima njihove frizure sviđaju i da se na kritike kolegica i kolega iz škole ne obaziru. Svatko imapravo slijediti modu ili pak imati svoj stil i biti drugačiji  poručuju vlasnici frizura s fotografije. /Josipa Đuran; foto: S.L./

Frizure petaša

Must Read