HomeO namaHelena Kralj - naj učenica

Helena Kralj – naj učenica

Oproštaj od osmaša

Pokoja suza zaiskrila je u očima nastavnika, ali i naših osmaša s kojima smo se oprostili u utorak, 2. srpnja. Na priredbi u školskom parku učenici 8. a, razrednice Ane Pengov i učenici 8. b, razrednice Silvije Ognjan Podolski,  prigodnim govorima oprostili su se od svojih razrednica i učitelja. Prisjetili su se, i s nekoliko rečenica oprostili su se i od svojih učiteljica razredne nastave, a i svih djelatnika škole, što je lijepa gesta koja nije bila uobičajena prethodnih godina.

Na priredbi je uručeno priznanje i nagrada naj učenici škole. Ove godine to je učenica 8. a Helena Kralj.
Učenike koji su prošli s odličnim uspjehom  knjigama je nagradila Općina Sveti Petar Orehovec, a čestitke im je uputio načelnik Franjo Poljak.
Knjige i priznanja osmašima koji su svih 8 razreda prošli s odličnim uručio je ravnatelj škole Stjepan Lučki. U ovoj generaciji bilo ih je samo šest. To su: Tea Benko, 8. a; Helena Kralj, 8. a; Lucija Biljan, 8.b; Ela Blagaj, 8.b; Matija Kušec, 8. b; Dominik Pugar, 8.b.

Na ovoj su priredbi uručene i priznanja učiteljima koji su postigli zapažena ostvarenja na natjecanjima ili smotrama. Ove godine priznanja su dobili učiteljica Karolina Tomekovec, učitelj Saša Šikić i knjižničarka Stojanka Lesički. /Iva Šantić, 6. c; Foto: S.L./

 

Osmaši i razrednice Ana Pengovi i Silvija Ognjan Podolski
Helena Kralj
Lucija Biljan
Ela Blagaj
Matija Kušec
Dominik Pugar
Mihael Srbljinović i razrednica Ana Pengov
Mihael Mekovec i razrednica Silvija Ognjan Podolski
Snježana Švagelj
Katica i Marina Tremski
Načelnik Franjo Poljak

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Must Read