HomeStilMaskirne hlače hit su u našoj školi

Maskirne hlače hit su u našoj školi

“Military” stil

MASKIRNE HLAČE HIT SU U NAŠOJ ŠKOLI

Posljednjih nekoliko sezona u trendu je tzv. military (vojnički) stil. U našoj školi masovnije je prisutan od početka ove školske godine, a najčešći odjevni predmet s obilježjima military stila koji se može vidjeti na našim učenicama i učenicima su maskirne hlače.

Kupujemo ih uglavnom u križevačkim trgovinama po cijenama od pedesetak do stotinjak kuna. Našoj kolegice Heleni Kemenović maskirne se hlače sviđaju zbog, kako je rekla, “flekica” koje imaju po sebi. Većina ostalih koje smo pitali spomenula je njihovu udobnost, a udobne su jer u sebi imaju elastina. Sviđaju nam se i jer ih je lako kombinirati s različitim majicama.

Na modnim portalima istraživali smo malo i o drugim military komadima odjeće. U tom stilu ima tenisica, košulja, suknji, haljina…, a najviše se u posljednje vrijeme piše o jaknama u military stilu. Te jakne, nisu uvijek u maskirnim bojama, ali u nekim detaljima podsjećaju na svečane vojničke uniforme.

U našoj školi takve jakne  nema nitko, ali to nije razlog da ih ne pogledamo na fotografijama ispod teksta. /Martina Ivšak i Josipa Mikec, 6.c; foto: S.L./

Must Read