HomeStilNaša vlogerica Miss Muffin

Naša vlogerica Miss Muffin

Palačinke

Volite palačinke, a ne znate kako se upustiti u avanturu pečenja palačinki jer ne znate recept.

Rješenje za vas je vlog naše petašice Ive Šantić, poznate po nadimku Miss Muffin.  Na dva njena kratka video priloga možete vidjeti kako prava majstorica priprema palačinke. – Volim kuhati, a volim i  gledati na Youtubu kako to rade drugi, pa sam odlučila napraviti svoje Youtube kanal – rekla nam je  naša Miss Muffin.

Novinarka Helena Kemenović i Iva Šantić

Prilozi o palačinkama nisu joj prvi. Počela je s videom o špagetima, ali doznali smo da je taj video obrisala.  – Neki su me učenici u školi zezali, pa sam ga obrisala kao i neke u kojima igram igrice, ali više me nije briga što će drugi reći.  Volim kuhati, a zanimljivo mi je snimati video o tome i zato sam poslušala jednu svoju prijateljicu. Ona  mi je savjetovala da se ne osvrćem na zezanja i da budem svoja. Zato  ove priloge o palačinkama neću izbrisati, već ću nastaviti raditi to što mi se sviđa – ispričala nam je naša Iva,  dodavši da zna ispohati meso, pripremiti finu juhu i medenjake.

Naravno zna  napraviti muffine, a hoće li baš muffini biti tema njenog idućeg videa nije nam otkrila, ali nam je zato rekla da prati dosta engleskih vlogera i da je tako naučila puno engleskih riječi. /Helena Kemenović 5.c; foto: S.L./

https://www.youtube.com/watch?v=jAoaSmPpl2U

https://www.youtube.com/watch?v=__nEcb3XEYo

Must Read