Home Predstavljamo Izabrani najbolji radovi naših učenika na temu sigurnosti na internetu

Izabrani najbolji radovi naših učenika na temu sigurnosti na internetu

Koronavirus odgodio je naše mobilnosti u sklopu oba naša Erasmus+ projekta, no većinu drugih aktivnosti naši Erasmus+ timovi marljivo odrađuju. Jedna aktivnost koju smo bili obavezni odraditi i za “S.O.S.” Erasmus+ projekt i za projekt “Mali novinari danas, odgovorni digitalni građani sutra” nedavno je završena. To je bio natječaj za najbolje radove na temu sigurnosti na internetu.

Za “S.O.S” projekt učenici 7.b pripremali su plakate u web alatu Canva. Za projekt “Mali novinari danas, odgovorni digitalni građani sutra” učenici 6. a i 5. a  pisali su priče, a učenici 8.b izrađivali su stripovi u alatu StoryboardThat. Za oba projekta trebali smo napraviti i po jedan film za što se pobrinula naša školska filmska grupa.

Najbolji radovi postavljeni su na vrata učionica, a od sutra će ih moći vidjeti posjetitelji Gradske knjižnice u Križevcima jer ćemo ih izložiti u čitaonici knjižnice. U nastavku objavljujemo najbolje radove koje ćemo poslati na naše međunarodne Erasmus+ natječaje. /Uredništvo; foto: S.L./

Najbolje priče

Najbolji stripovi

Strip Lorene Benčak

Strip Lee Harče

Strip Magdalene Hendelja

Najbolji plakati

Plakat Petre Kušec
Plakat Ivone Siladi
Plakat Matea Valaška

Must Read