Home Kultura Autorice najboljih e-knjiga nagrađene bežičnim miševima

Autorice najboljih e-knjiga nagrađene bežičnim miševima

Ivona Siladi iz 7.b razreda, pobjednica je natječaja za izbor naj e-knjige u kojoj se trebalo predstaviti vršnjacima. Drugo mjesto osvojila je Petra Kušec, a treće dijele  Anastazija Blagaj i Lara Trušček, učenice 7. b i 6. b razreda.

O izboru naj knjige odlučivala je komisija u sastavu Tijana Mamić, učiteljica likovnog odgoja, Martina Sokač, učiteljica engleskog jezika i knjižničarka, Stojanka Lesički. Učenice koje su osvojila prva tri mjesta nagrađene su  bežičnim miševima za računala, a sve ostale sudionice natječaja dobile su čokolade.

E-knjige pristigle na natječaj možete pogledati na priloženim poveznicama. Većina ih je na hrvatskom, a dvije su na engleskom jeziku. Na natječaj organiziran u povodu Mjeseca e-knjige  pristiglo je ukupno 10 e-knjiga. Učenica Anastazija Blagaj svoju e-knjigu napravila je u programu Book Creator, a sve ostale učenice napravile su u programu Flipsnack. Najmlađa sudionica najtečaja bila je Iva Trušček, učenica 4. razreda.

Ukoliko vas zanima kako se služiti spomenutim web alatima upute pogledajte u e-knjizi Web 2 alati: upute i primjeri. /Lara Trušček, 6.b; foto: S.L./

Ivona Siladi, Anastazija Blagaj, Lara Trušček i Petra Kušec
Valerija Puškar i Lea Hrandek

IVONA SILADI

PETRA KUŠEC

ANASTAZIJA BLAGAJ

LARA TRUŠČEK

AMADEA BOŠNJAK

KARLA KOS

VALERIJA PUŠKAR

LEA HRANDEK

IVA TRUŠČEK

ELIZABETA TRUŠČEC

Must Read