HomePovećaloPotpisan ugovor o izgradnji školske sportske dvorane

Potpisan ugovor o izgradnji školske sportske dvorane

Ravnatelj Lučki: Sanjom o dvorani 17 godina, otkako sam ravnatelj

Iduće godine u ovo vrijeme trebali bismo dobiti  školsku sportsku dvoranu. Rečeno je to danas u Vatrogasnom domu u Svetom Petru Orehovcu prilikom potpisivanja ugovora o izgradnji školske sportske dvorane OŠ Sveti Petar Orehovec.

Franjo Poljak, Mirko Habijanec i Darko Koren potpisuju ugovor o izgradnji školske sportske dvorane

Ugovore su potpisali župan Darko Koren, Franjo Poljak, načelnik Općine Sveti Petar Orehovec te Mirko Habijanec, predsjednik Uprave tvrtke “Radnik”, koja je na natječaju dobila posao izgradnje dvorane. Ukupna vrijednost dvorane je 18 milijuna kuna, a troškove izgradnje financirat će zajedno Općina i Županija. Županija će uložiti  7.5 milijuna, a Općina 10,5 milijuna kuna. Na potpisivanju ugovora rečeno je da će dvorana biti trodijelna i imati oko 1600 metara četvornih, a u njoj će biti 270 sjedećih mjesta.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i Stjepan Lučki, ravnatelj naše škole. On  je istaknuo da već 17 godina, otkako je ravnatelj, sanja o izgradnji sportske dvorane te je zahvalio svima koji su se potrudili da se ovaj projekt ostvari. Podsjećamo da je  škola izgrađena je prije 56 godina, a tjelesni se od izgradnje škole održava u hodniku. Procedura izgradnje dvorane započeta je prije 16 godina. /Barbara DvečkoPetra Šok; foto: S. L./

Ravnatelj – Stjepan Lučki

Must Read