Home Predstavljamo Glasajte za logo našeg S.O.S. Erasmus+ projekta

Glasajte za logo našeg S.O.S. Erasmus+ projekta

Pozovite  svoje roditelje i poznanike da glasaju jer nam treba što više glasova

Naš novi Erasmus+ projekt S.O. S.- Strengthen Online Security for Students treba svoj logo. Zato je priređen natječaj u svim partnerskim školama. Od 6 predloženih ideja iz Finske, Hrvatske, Poljske, Portugala, Rumunjske i Španjolske sad treba izabrati jedan koji će predstavljati projekt.

Naš je logo br. 3.   Izradile su ga učenice Valerija Puškar i Marta Ban, a mentorica im je bila Tijana Mamić.

U izboru možete sudjelovati ukoliko kliknete na slijedeću poveznicu. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOBv-1RswAxyOkdJHZnKA63ddgtvaYlME6_gBUX3tQv9V3iw/viewform?gxids=7757

Pozovite  svoje roditelje i poznanike da glasaju jer nam treba što više glasova.

O projektu

Najvažniji cilj našeg novog Erasmus+  projekta je umanjiti rizike s kojima su učenici suočeni prilikom korištenja interneta. Da bi se ostvario spomenuti cilj sudionici projekta će se tijekom slijedeće dvije godine fokusirati na slijedeće teme: cyber bullying, lažne vijesti, privatnost na internetu, štetni sadržaji na internetu, sexting i grooming.

Koordinator projekta je škola Colegio Nuestra Señora de Monte-Sión iz grada Torrenta u Španjolskoj. U projektu sudjeluju još i škole iz Finske, Portugala, Poljske i Rumunjske. Ukupna vrijednost projekta je 197.376 €, a našoj školi pripada 31.167,00 €.

Tijekom projekta provest će se 6 mobilnosti na koje će putovati po 2 učitelja i 5 učenika. Koordinator projekta za OŠ Sveti Petar Orehovec  je Stojanka Lesički, stručna suradnica knjižničarka. /Uredništvo/

Must Read