Home Kultura "Klinček" izabran na državni LiDrano za školsku godinu 2019./2020.

“Klinček” izabran na državni LiDrano za školsku godinu 2019./2020.

Naš digitalni školski list “Klinček”  jedan je od 15 najbolji školskih listova u Hrvatskoj u školskoj godini 2019./2012. To je zaključak povjerenstva koje je odlučivalo o izboru školskih listova na državnu razinu LiDraNa. Među školskim listovima odabranim za državnu razinu LiDraNa osim našeg Klinčeka samo su još 2 digitalna školska lista: “Zaro” iz Pule i “Mali Goran” iz Slavonskog Broda. Svi preostali su tiskani školski listovi.

Obavijest o izboru na državnu razinu LiDraNa stigla je tek 5. rujna. Naime, zbog pandemije smotre i natjecanja prvo su bile ukinute, a zatim je dogovoreno da se odgode za period od rujna do prosinca 2020.

Ipak, iako je izvršen izbor i svi će sudionici dobiti zaslužena priznanja, ništa od trodnevnog druženja u Šibeniku. Umjesto, boravka u Šibeniku Agencija za odgoj i obrazovanje organizirat će samo okrugli stol. To  događanje bit će 30. rujna i to putem video konferencije. /Redakcija/

Must Read

Filmovi naše filmske grupe pozvani na dva festivala

Šest učenika trebalo je putovati na Krk i Mali Lošinj Filmovi naše filmske grupe pozvani su na...

Clickbait naslovima cilj je zarada

Radionica o naslovima pripremljena je u sklopu našeg Erasmus+ projekta "Mali novinari danas, odgovorni digitalni građani sutra" Da...

I umjetnici trebaju jesti

Na radionici o autorskim pravima učili smo o piratstvu i plagiranju  Ukoliko za izradu ...

Što misle naši učitelji i učenici o mogućnosti uvođenja “male mature”

Anketa - Učitelji slično razmišljaju, učenici podijeljeni Nekoliko posljednjih dana u medijima se...

Zbog korona virusa novinarska grupa počela raditi online

Putem Skypea, aplikacije za video konferencije, u subotu (19. rujna) održali smo prvi sastanak novinarske grupe u ovoj školskoj godini.