Home O nama Ovogodišnja generacija osmaša ipak održala tradiciju i tiskala majice

Ovogodišnja generacija osmaša ipak održala tradiciju i tiskala majice

Unatoč posve drugačijoj školskoj godini od ostalih, neke tradicije ipak su se održale. Nakon nedavnog susreta zbog upisa, danas zadnjeg dana nastave nismo bili online već smo se okupili u školi kako bi vratili udžbenike. Taj smo dolazak u školu iskoristili i da podijelimo majice. Mislimo na majice  s duhovitim porukama, koje osmaši u našoj školi već tradicionalno nose zadnjih nastave.

Mi  smo svoje majice  imali prilike odjenuti samo danas, ali nismo željeli da se ta tradicija zatrgne. Zato smo se organizirali, naručili majice, odabrali boju i dogovorili tiskanje.  Tekst za naše majice našli smo na internetu, a za razrednicu smo sami izmislili. Obzirom da nam je ona već treća razrednica u protekle četiri godine,  na majici joj piše ”’Treća (ne)sreća”.

Još jedna od tradicija osmaša je i oproštaljka . Naši prethodnici su je uglavnom organizirali u nekom vatrogasnom domu.  Nadamo se da ćemo i mi uspjeti u namjeri da organiziramo svoju.

Razrednica Lucija Benčak i osmašica Paola Tukša

Nažalost, završne priredbe koju također svake godine organiziraju osmaši neće biti. Zato se  ovim putem zahvaljujemo  svim učiteljima i djelatnicima škole na trudu koji su uložili kako bi nas nešto naučili i kako bi od nas „napravili“ što bolje ljude.  Zbog toga svima jedno veliko HVALA! Nadamo se  da ćete našu generaciju pamtiti po lijepim stvarima, a one malo manje lijepe zaboravite. /Paola Tukša, 8. a; foto: S. L./

Razrednica Lucija Benčak i učenici 8. a
Povod okupljanja bio je povratak udžbenika

Must Read

Filmovi naše filmske grupe pozvani na dva festivala

Šest učenika trebalo je putovati na Krk i Mali Lošinj Filmovi naše filmske grupe pozvani su na...

Clickbait naslovima cilj je zarada

Radionica o naslovima pripremljena je u sklopu našeg Erasmus+ projekta "Mali novinari danas, odgovorni digitalni građani sutra" Da...

I umjetnici trebaju jesti

Na radionici o autorskim pravima učili smo o piratstvu i plagiranju  Ukoliko za izradu ...

Što misle naši učitelji i učenici o mogućnosti uvođenja “male mature”

Anketa - Učitelji slično razmišljaju, učenici podijeljeni Nekoliko posljednjih dana u medijima se...

Zbog korona virusa novinarska grupa počela raditi online

Putem Skypea, aplikacije za video konferencije, u subotu (19. rujna) održali smo prvi sastanak novinarske grupe u ovoj školskoj godini.