HomeKulturaBarbara Dvečko pobjednica je Kahoot kviza u povodu Svjetskog dana knjige

Barbara Dvečko pobjednica je Kahoot kviza u povodu Svjetskog dana knjige

Barbara Dvečko pobjednica je Kahoot kviza na temu “Priča o ždralovima”. Drugi po broju bodova je  Luka Harča, a treće mjesto pripalo je Ami-Leni Nendel.

Kviz je za učenike četvrtih razreda pripremljen u povodu Svjetskog dana knjige i Dana planeta zemlje i imao je 20 pitanja. Odigralo ga je ukupno  17  učenika, 10 učenika četvrtog razreda MŠ i  7 četvrtaša iz PŠ Fodrovec i Gregurovec. Oni su prethodno pročitali “Priču o ždralovima”, kratku publikaciju u izdanju EU. Tema su joj ždralovi i zaštita njihovih staništa.

Ovo je prvi Kahoot kviz koji se u organizacije naše škole igra na daljinu. Kahoot kvizove u našoj školi priređuemo od 2015., ali uvijek smo kvizove igrali u učionici te su se pitanja vidjela na zaslonu projektora, a igrači su na zaslonima svojih računala ili mobitela vidjeli samo moguće odgovore.

Verzija igranja na daljinu moguća je kad se za igranje odabere opcija ASSIGN. Nakon toga je potrebno urediti tražene postavke i odrediti do kad je moguće igrati kviz. Zatim treba spremiti poveznicu koju generira Kahootov sustav i poslati poveznice  igračima.  Da bi se igralo na taj način mora se postaviti vidljivost na javno nakon što se kviz uredi.

Zavaljujemo učiteljicama Marini Golec, Liljani Benčak i Mateji Horvat koje su obavještavanjem i animiranjem učenika pomogle u organizaciji kviza. Velika zahvala igračima i naravno njihovim roditeljima koji su se angažirali u slanju fotografija.

Kviz su igrali slijedeći učenici: Julia Ban, Magdalena Ivšak, Vanesa Fiket, Iva Beloša, Barbara Dvečko, Leonardo Pečnik, Leon Višak, Lana Harča, Luka Harča, Jakov Kos, Helena Mekovec, Ivan Antolković, Magdalena Šamuga, Magdalena Valaško, Ana Brezjan, Ami-Leni Nendel, Nina Futač. /S.L.; fotografije: roditelji učenika igrača/

Prikaz rezultata za prva 3 mjesta
Barbara Dvečko
Blizanci Luka i Lana Harča
Ami-Leni Nendel
Nina Futač
Magdalena Valaško
Magdalena Šamuga
Leon Višak
Julija Ban
Ivan Antolković
Iva Beloša
Helena Mekovec
Ana Brezjan
Leonardo Pečnik
Vanesa Fiket
Magdalena Ivšak

Must Read