Skip to Content

Helena Kralj – naj učenica

Oproštaj od osmaša

HELENA KRALJ – NAJ UČENICA

Helena Kralj i ravnatelj Stjepan Lučki

Pokoja suza zaiskrila je u očima nastavnika, ali i naših osmaša s kojima smo se oprostili u utorak, 2. srpnja. Na priredbi u školskom parku učenici 8. a, razrednice Ane Pengov i učenici 8. b, razrednice Silvije Ognjan Podolski,  prigodnim govorima oprostili su se od svojih razrednica i učitelja. Prisjetili su se, i s nekoliko rečenica oprostili su se i od svojih učiteljica razredne nastave, a i svih djelatnika škole, što je lijepa gesta koja nije bila uobičajena prethodnih godina.

Na priredbi je uručeno priznanje i nagrada naj učenici škole. Ove godine to je učenica 8. a Helena Kralj.
Učenike koji su prošli s odličnim uspjehom  knjigama je nagradila Općina Sveti Petar Orehovec, a čestitke im je uputio načelnik Franjo Poljak.
Knjige i priznanja osmašima koji su svih 8 razreda prošli s odličnim uručio je ravnatelj škole Stjepan Lučki. U ovoj generaciji bilo ih je samo šest. To su: Tea Benko, 8. a; Helena Kralj, 8. a; Lucija Biljan, 8.b; Ela Blagaj, 8.b; Matija Kušec, 8. b; Dominik Pugar, 8.b.

Na ovoj su priredbi uručene i priznanja učiteljima koji su postigli zapažena ostvarenja na natjecanjima ili smotrama. Ove godine priznanja su dobili učiteljica Karolina Tomekovec, učitelj Saša Šikić i knjižničarka Stojanka Lesički. /Iva Šantić, 6. c; Foto: S.L./

Osmaši i razrednice Ana Pengovi i Silvija Ognjan Podolski

Helena Kralj

Lucija Biljan

Ela Blagaj

Matija Kušec

Dominik Pugar

Mihael Srbljinović i razrednica Ana Pengov

Mihael Mekovec i razrednica Silvija Ognjan Podolski

Snježana Švagelj

Katica i Marina Tremski

Načelnik Franjo Poljak