Skip to Content

Pobjednice kvizova su Helena, Paola i Karla

Mjesec knjige

POBJEDNICE KVIZOVA SU HELENA, PAOLA I KARLA

Helena Črnek, Paola Tukša i Karla Ferenčak

U mjesecu knjige zaredali su Kahoot kvizovi o pročitanim knjigama. Kvizovi su održani u 7. a, 6. a i četvrtom razredu. Sedmaši i šestaši igrali su kviz o novom romanu Sanje Pilić “Pošalji mi poruku”, a četvrtaši o romanu Mate Lovraka “Družba Pere Krvžice”.

Pobjednica kviza u 7.a bila je Karla Ferenčak, drugo mjesto osvojila je Antonija Srbljinović, a treće Mihaela Pacur. U 6. a najviše bodova u kvizu osvojila je Paola Tukša, druga po broju bodova bila je Ana Kelemin, a treća Helena Hrgovan.

U četvrtom razredu najbolja je bila Helena Črnek, drugo mesto osvojila je Nela Šantatić, a treće Ivona Siladi. Četvrtašima učiteljice Blaženke Svobode  kviz je bio treća aktivnosti u vezi romana “Družba Pere Kvržice”. Naime, nakon čitanja gledali su film i napravili su plakat o romanu. Nela Šantatić rekla nam je da joj je knjiga bila bolja nego film. – Kad čitam sama zamišljam likove. Kad sam vidjela Peru u filmu, izgledao je posve drugačije nego onaj iz moje mašte – kazala je Šantatić. / Ivona Siladi 4. razred; Leona Peklić, 6.a; foto: S.L./

Nela Šantatić, Helena Črnek i Ivona Siladi

Ana Kelemin, Paola Tukša i Helena Hrgovan

Antonija Srbljinović, Karla Ferenčak i Mihaela Pacur