Skip to Content

Oduševili nas udaraljkaši i mažorektinje

Gosti

ODUŠEVILI NAS UDARALJKAŠI I MAŽORETKINJE

 

Korina Kos i Leona Iva Buzina

Program u povodu Dana škole upotpunili su i naši gosti. Kao pretposljednji na jučerašnjoj  svečanosti nastupio je Udaraljaški kvartet Glazbene škole Alberta Štrige. Kvartet u sastavu: Lovro Baričević (sin naše učiteljice Emine), Robin Petić, David Emanuel Konfic i Luka Ruklin. Za svoj nastup “zaradili” su buran pljesak, a sve nas je posebno oduševio njihov performans bez instrumenata. Njihov mentor je Josip Konfic, koji je sa svojim udaraljkašima osvojio brojne nagrade na državnim natjecanjima.

Salve oduševljenja na kraju svečanosti izazvali su premeti, špage i ostale akrobacije dviju križevačkih mažoretkinja Korine Kos i Leone Ive Buzine. Njih dvije su aktualne kadetske državne prvakinje u kategoriji duo pom-pon.

U sportskom dijelu svečanosti ugostili smo učenike OŠ Sidonije Rubido Erdödy. S njima smo se nadmetali u ženskom i muškom nogometu. U ženskom nogometu pobijedile su naše učenice, a u muškom nogometu uspješnija je bila gostujuća ekipa. Sportski dio programa svojim su plesnim točkama upotpunile učenice 8.b. /Emanuela Koretić, 7.a; foto: S.L./

Lovro Baričević, Robin Petić, David Emanuel Konfic i Luka RuklinNastup učenica 8. b

OLYMPUS DIGITAL CAMERA