Home Povećalo Do kada zahodi pod šatorom?

Do kada zahodi pod šatorom?

Smrzavanje

Popravljeno krilo na šatoru čime su spriječeni naleti vjetra, ali je učenicima i dalje vrlo hladno  

Izuzetno hladno i vjetrovito vrijeme, kakvo nas prati od kad smo se nakon praznika vratili u školske klupe, nije nam problem kad smo na nastavi jer nam je u razredima lijepo toplo, ali smrzavamo se kad moramo na zahod.

Podsjetimo, od  listopada prošle godine,  zbog napuklih zidova u zapadnom krilu škole,  i procjene statičara da navedeno krilo nije sigurno za održavanje nastave, dobili smo kemijske zahode obzirom da se sanitarni čvor nalazi u oštećenom dijelu zgrade.

U početku dok je još bilo lijepo vrijeme, odlazak na kemijske zahode nije bio veći problem. No, otkako je zahladilo, odlazak na nuždu nam je vrlo neugodan jer su  zahodi  vani, natkriveni tek malim šatorom.  Posebno je grozno bilo u ponedjeljak jer je vjetar oštetio  krilo sa svjetlarnicima  pa je zbog tih rupa,  osim uobičajene niske temperature, dodatni problem  u tom prostoru bio i vjetar.

Šator nakon intervencije

Srećom zahvaljujući intervenciji ravnatelja Stjepana Lučkog  i brzom dolasku zaposlenika tvrtke koja nam iznajmljuje zahode, danas je postavljeno dodatno, nešto čvršće krilo na šator,  pa vjetar više nije toliki problem. Ipak i dalje je jako hladno zato na zahode idemo samo u najvećoj nuždi.

Hoćemo li i drugu zimu dočekati s takvim zahodima još se ne zna. Nadamo se da se to neće desiti, ali  sve je moguće, jer kako smo doznali od ravnatelja,  još nije završen ni projekt sanacije oštećenog krila zgrade. /Emanuela Koretić , 8.b; foto:S.L./

Must Read

Filmovi naše filmske grupe pozvani na dva festivala

Šest učenika trebalo je putovati na Krk i Mali Lošinj Filmovi naše filmske grupe pozvani su na...

Clickbait naslovima cilj je zarada

Radionica o naslovima pripremljena je u sklopu našeg Erasmus+ projekta "Mali novinari danas, odgovorni digitalni građani sutra" Da...

I umjetnici trebaju jesti

Na radionici o autorskim pravima učili smo o piratstvu i plagiranju  Ukoliko za izradu ...

Što misle naši učitelji i učenici o mogućnosti uvođenja “male mature”

Anketa - Učitelji slično razmišljaju, učenici podijeljeni Nekoliko posljednjih dana u medijima se...

Zbog korona virusa novinarska grupa počela raditi online

Putem Skypea, aplikacije za video konferencije, u subotu (19. rujna) održali smo prvi sastanak novinarske grupe u ovoj školskoj godini.